tisdag 2 juni 2015

Så gott!

Herre gud! Ibland funderar jag på vad jag tänker med. Hur kan man ens komma på idéen att göra eget mandelsmör. Förstår ni inte hur gott det blir? Jag kommer ju äta ihjäl mig.

Nä, jag får allt lov att lägga band på mig. Det ska avsmakas när jag gjort mig förkänt av det. Vilket nog kommer bli ofta. 

Vill ni testa på att göra eget mandelsmör så tveka inte. Hur enkelt som helst och som sagt var super gott! 

Receptet är enligt följande: 

3 dl sötmandel
4 nypor flingsalt
1/2 dl rapsolja

Häll samtliga ingredienser i en matberedare med kniven monterad. Kör igång den några minuter tills det bildar en krämig massa. Häll upp på burk och förvara i kylskåpet. Smöret håller lika länge som bäst före datumet på mandelpåsen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar